Szórakoztató élményparkok Magyarországon

Élményparkok

Élmény gyerekekkel

Egyedülálló  kikapcsolódást kínálnak Magyarország élményparkjai akár az egész családnak, de akár pároknak vagy baráti társaságoknak is. Garantáltan mindenki megtalálja a számára legérdekesebb kikapcsolódási lehetőséget, kortól függetlenül!
Szeretnék nektek ötleteket adni,Magyarország élményparkjainak bemutatásával, hogy egy igazán kellemes, élménydús napot tölthessetek el.

Dino- és Kalandpark Rezi

Rezi Dinópark

Rezi Dinó és Kalandpark

Dino- és Kalandpark Rezi

Családi vállalkozásunk – Dino- és Kalandpark Rezi -, a Keszthelyi-hegység erdővel borított, dombokkal körülvett völgyében, a kék túra útvonal mentén található.

Parkunk visszakalauzolja azokba az időkbe, amikor a Földön még őshüllők éltek, akik nagyságukkal, erejükkel lenyűgözik korunk emberét, különösképp a gyermekeket. Mozgó, lélegző, élethű és nagyságú, hangot adó dinók és különböző játékelemek találhatók parkunkban. Célunk, hogy vendégeink élményekkel gazdagodjanak korhatár nélkül és próbálják meg átlépni saját határaikat.

Pár játékelem:

 • kisvonatozás
 • dinólovagolás
 • óriáscsúszda fánkkal
 • kötélpálya
 • játék elemek

 

Az élményparkról bővebben ITT olvashasz

 

Trambulinpart – Az Élményfalu ugrálóparkja  Sarud

Trambulinpart - Az Élményfalu ugrálóparkja, TrambulinPart

Trambulinpart – Az Élményfalu ugrálóparkja, TrambulinPart

Az ország legnagyobb szabadtéri ugrálóparkja. Az hatalmas, sok darabból álló gumiszőnyeg a Westend bevásárlóközpont tetőkertjében mutatkozott be először, majd kisebb kitérők után érkezett Sarudra, a KalandPart árnyas fái közé.

Az 1,200 m2 alapterületű ugróiskola izgalmas kihívás és különleges mozgásforma. Ideális program, ha kellően le szeretnénk fárasztani magunkat, vagy gyerekünket.

Tekintsd meg Facebook oldalunk!

Bővebben »

Mezítlábas Park  Tabajd

Mezítlábas Park

Mezítlábas Park

Mi az, hogy Mezítlábas park? Ott mezítláb kell lenni?

Igen mezítláb lehet sétálni nyárban kellemes árnyékot nyújtó fák között egy patak mellet.
Egy kis dombról, mely ugyan a Szabadsághegy nevet viseli remek kilátásban gyönyörködhetünk, akár a Vértes-hegységet is láthatjuk a távolban, vagy elleshetünk néhány pillanatot egy nyugalmas kis falu életéből. Lovasokat láthatunk a határban, de előfordul egy-egy fogat is vagy szekér. Eközben a jó levegő biztosított, hiszen ameddig a szem ellát, és még azon túl sincs ipari környezetnek nyoma.

Rendben, ez nem hangzik rosszul de miért éppen mezítláb?

Nem megkönnyebbülés levenni a cipőt egy fárasztó nap után? Szóval azért mezítláb, mert ebben a parkban kialakítottak egy útvonalat, ahol 21 féle járófelületen kápráztathatjuk el vagy dolgoztathatjuk meg  talpizmainkat. Bővebben »

 

Hókusz Pókusz Kalandpark  Nyíradony

Hókusz Pókusz Kalandpark

Hókusz Pókusz Kalandpark

Varázslatos kikapcsolódás az egész család számára!

A Hókuszpókusz Kalandpark Debrecentől 16 km-re, Nyíradony-Tamásipusztán friss levegőn és a gyermekek számára egészséges zöld környezetben várja látogatóit 0-100 éves korig. A kalandpark egész évben tartalmas kikapcsolódást biztosít a család minden tagjának.

A Hókuszpókusz Kalandparkban lehetőség nyílik születésnapok, osztálykirándulások, csapatépítő tréningek, leány- és legénybúcsúk színvonalas megtartására is.

Folyamatosan induló sítanfolyamainkon szakképzett oktatók segítségével nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is elsajátíthatják a síelés alapjait.

A téli-nyári sípályát gyártó Neveplast legújabb fejlesztési, a S-KID elektromos gokart Magyarországon kizárólag nálunk próbálható ki.

Élményelemek:
– ERDEI KALANDPÁLYA
65 elemből álló erdei kötélpályánkon kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják ügyességüket.
– LÉZERHARC PÁLYA (LASER TAG)
A lézerharc más nevén laser tag, lézercsata a paintballhoz hasonló fájdalommentes harci szimulációs stratégiai kalandjáték, melyet bárki űzhet kortól, nemtől függetlenül.
– KÜLTÉRI JÁTSZÓTÉR KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK
A Hókuszpókusz Kalandpark területén izgalmas játékok várják egész évben a szórakozni vágyó kicsiket és nagyokat.
– TÉLI-NYÁRI SÍPÁLYA
A Hókuszpókusz Kalandparkban található téli-nyári sípálya 120 méteres hosszúságával nemcsak a gyerekeknek és a síelni tanulóknak, hanem akár a profi síelőknek is kiváló gyakorlási lehetőséget biztosít.
– S-KID
Az olasz Neveplast legújabb fejlesztése, az S-KID Magyarországon kizárólag a Hókuszpókusz Kalandparkban érhető el.
– HÓFÁNK (TUBBY) CSÚSZDA
A Neveplast típusú hófánk pálya 90 méteres hosszúságával a gyerekeknek és a felnőtteknek is izgalmas élményt nyújt.
– BELSŐ JÁTSZÓHÁZ

A Hókuszpókusz Kalandpark központi épületében található játszóház egész évben kreatív szórakozást biztosít a gyerekek számára. A játszóházban a szülők végig tudják kísérni gyereküket, együtt tudnak játszani vele. Bővebben »

Henryx Western City  Császár

Henryx Western City

Henryx Western City

Üdv, a nevem Henryx, a helyi sheriff vagyok. Azzal a céllal hoztam létre ezt a Magyarországon egyedülálló western várost, hogy megismertessem e letűnt történelmi korszakot mindazokkal, akiket felém sodor a vadnyugati szél.

A Farm több Múzeumában 95 %-ban az USA-ból a vadnyugatról származó tárgyak révén tekinthetünk be e titokzatos világba.

Szeretném, ha másoknak is örömet szerezhetnék a munkásságommal. A város minden évben fejlődik. Henryx Cityben található étterem, indián- és western múzeum, vasútállomás életnagyságú gőzmozdonnyal, vagonokkal, amely múzeum és kávézó is egyaránt.
Magyarországon itt található a leghosszabb kisvasút, ami magánkézben van.

Minden szombat vasárnap egyedülálló western show 14:00 órától.

Egyéb szórakozási lehetőségek:

 • Egyedülálló western kisvasút,
 • rodeó bika,
 • aranymosó bánya,
 • célba dobás
 •  lovaglás,
 • kovácsolás,
 • fazekas korongozás.

Korda Filmpark  Etyek

Korda Filmpark

Korda Filmpark
Egyedülálló látványosság a filmek szerelmeseinek!
Fedezze fel a filmgyártás lenyűgöző világát! Közép-Kelet-Európa első filmes látogatóközpontja, a Korda Filmpark várja Önt Budapesttől 30 km-re, Etyeken!Stúdiótúra
Járt már filmstúdióban? Tudja, hogyan néz ki és miből készül egy díszlet? Ha nem, jöjjön el hozzánk és sétáljon ott, ahol a Pokolfajzat 2 – Az Aranyhadsereg (Hellboy 2. – The Golden Army) díszletében Ron Perlman vagy Selma Blair, a középkorban játszódó A Borgiák (The Borgias) című TV-sorozat díszletében pedig Jeremy Irons!Interaktív kiállítás
Törpék és óriások a Gyűrűk urában! Motorozás a Duna-parton! Csatahajó robbantása! Lódobogás a kalandfilmekben! Csak néhány filmes talány, amire, ha nem tudja a választ, most megkaphatja. Saját maga is kipróbálhatja a filmes képi és hangtrükköket interaktív kiállításunkon.Bővebben »

Csillagösvény Élménypark  Ópusztaszer

Csillagösvény Élménypark

Csillagösvény Élménypark

A CSILLAGÖSVÉNY ÉLMÉNYPARK KIVÁLÓ VÁLASZTÁS MINDENKINEK, AKI ÚJ KALANDOKRA VÁGYIK

Ópusztaszeren, közvetlenül a Nemzeti Történeti Emlékpark mellett található útvesztőink szeretettel várják a családokat, fiatal párokat, baráti társaságokat és minden lélekben fiatal 2 és 99 év közötti vendégünket. A 3.5 km hosszú sövényfalakból álló útvesztő a világ harmadik legnagyobbja, és a rajzolata még a műholdakról is látható: a legendás Csodaszarvast mintázza.

A legkisebbeknek az egyedi összeállítású homokgyárat, népi játékokat, a nagyobbaknak az országban máshol nem fellelhető logikai szőnyeglabirintusokat és minden korosztály számára a kérdéssorral kiegészített sövénylabirintust ajánljuk, ha felejthetetlen kikapcsolódásra vágynak.  Aki még ezek után sem fáradt el, az szabadon focizhat, számháborúzhat vagy kipróbálhatja az ősi magyar labdajátékot, a turult is.

Bővebben »

 

Kerekerdő Élménypark  Debrecen

Kerekerdő Élménypark, Hajóhinta

Kerekerdő Élménypark, Hajóhinta

Debreceni élménypark korhatárok nélkül…

„…Úgy vélem, hogy a gyermekeinkről őrzött legkedvesebb pillanatok a nyaralásokhoz kötődnek. A szüleinkről őrzött legkedvesebb pillanataink pedig a gyermekkori nyaralásainkhoz kötődnek. Ezért olyan fontos örök emlékű gyermek és családi attrakciókat létrehozni, azokat minél több család boldogságára üzemeltetni. Ettől olyan szép egy ilyen nemes célt szolgálni…”

Vallja ezt a Kerekerdő Élményparkot működtető Nívó Style Kft. ügyvezetője, aki szakmai csapatával karöltve többéves piactanulmányozás, üzemeltetési technikák feltérképezése alapján elismert élményelem gyártók és tervezők segítségével terveztette, tervezteti a mai napig az Élményparkot.

Ez a csodavilág a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál valósult meg. A közel 55 ezer négyzetméter területű park várja szabadtéri és fedett programok sorával a családokat, baráti társaságokat.
Már a belépés után elkezdődhet a játék. A Flintstones vízibiciklik már a bejáratnál várják a kikötőben a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. Tovább haladva a park belseje felé mesebeli birodalom tárul a vendégek elé egy várral, valamint interaktív mesejelenetekkel karöltve. A gyerkőcök megnézhetik például Hófehérkét és a hét törpét, vagy Jancsit és Juliskát a mézeskalács házikójukkal. Piroska és a farkas meséjéből is kaphatnak egy kis ízelítőt az ide látogató vendégek.

Kalózhajó, cirkuszi artisták, szellemkastély és motorozás a halálgömbben: különlegességek sora várja a látogatókat a népszerű helyszínen.

Remek programot ígér a gyerekeknek a Kerekerdő élménypark. A legújabb szenzáció egy vízzel teli medencébe épített kalózhajó, ami több mint tíz méter magasba repíti a gyerkőcöket. De cirkuszos artisták produkcióival is találkozhatunk itt, az üzemeltetők pedig a későbbiekben tevékkel, lámákkal, zebrákkal és egy különleges állatsimogatóval is készülnek.
Programok és meglepetések sokaságát ígéri a park: Magyarországon egyedülálló, 500 négyzetméteres szellemkastély látogatható a rettegésre vágyóknak.

Bővebben »

Westernpark  Nemesvita

Westernpark

Westernpark

Változatos vicces és egyben érdekfeszítő műsorokkal, programokkal várjuk Önöket mint pl: Pónilovaglás, Légpuska lövészet, Vízi csúszda, Esőerdő, Állatsimogató, Íjászat, Aranymosás, Western-Show-k, Trambulin, Kötélpálya, Pedálgokart,.. és még sok minden más.

A parkban a belépőjegy megvásárlása UTÁN ingyenesek a westernshow-műsorok és az összes játék használata.

Bővebben »

További kirándulásötletek ITT

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás