Hozzávalók
50 dkg sárgadinnye
1 db banán
1 liter tej (1,5 %-os)
2-3 ek citromlé
folyékony édesítőszer
fahéj

Elkészítés
1. A sárgadinnyét felvágjuk, a húsát felkockázzuk. A banánt meghámozzuk és felkarikázzuk. A sárgadinnyét, a banánt, a tejet, a citromlevet és ízlés szerinti mennyiségű édesítőszert a turmixgépbe tesszük, és alaposan összeturmixoljuk.

2. Lehűtjük, majd poharakba töltjük, és a tetejüket megszórjuk fahéjjal.

Forrás: mindmegette.hu

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás