Még nem késő beszerezni a hozzávalókat hiszen az epernek most van szezonja, habár ez a recept olyan egyszerű, hogy simán lehet, hogy van is otthon Neked minden alapanyag és uzsonnára már eheti is a család.

Hozzávalók:

250 gramm eper

250 gramm túró

60 gramm zabpehelyliszt

2 tojás

3 teáskanál vaníliaaroma

1 teáskanál szódabikarbóna

1 evőkanál méz

1 evőkanál negyedannyi édesítő

Elkészítés:

Az eper felét egy sütőforma aljára karikáztam, a többi hozzávalót összekevertem, ráöntöttem az eper”ágyra”, majd a tetejére karikáztam a maradék gyümölcsöt.

200 fokon 20 percig sült. Isteni lett.

Tápanyagtartalom 100 grammban:

114 kcal

10 gramm CH

8,9 gramm fehérje

2,4 gramm zsír

Írta: Sepovics Anett

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás